Lenco d.o.o. za Vas radi skice i prijedloge, izradjuje i montira rashladne komore svih velicina i namjena za plus (+) ili minus (-) temperaturna podrucja. Izradjujemo ih po zelji, potrebama i zahtjevima kupca, sto omogucava smjestaj komore u gotovo svaki prostor, bila ona montazna ili samostojeca i to sa sistemom kljuc u ruke i garancijom na strojarski dio godinu dana, a panelski dvije godine. Rashladne komore imaju siroku primjenu u svim djelatnostima i koriste se za odrzavanje svjezine proizvoda, za skladistenje ili brzo zamrzavanje. Komore mogu biti kvadratne ili pravokutne, a njihova podjela je na:

Montažne komore

sa ili bez poda

Specijalne komore

za svjeze meso sa kolosijekom za transport mesa

Industrijske komore

svih velicina i namjena za plus i minus temperaturna podrucja

Tuneli za zamrzavanje

temperatura iskljucivo minus i to -35°-40°, a sluze da bi cim prije doslo do zamrzavanja proizvoda

Komore su gradjene od termoizolacijskih poliuretanskih panela najvisih kvaliteta koji mogu biti: gradjevinski i to debljine panela u rasponu od 2,5-12 cm te gustoce 30 kg po m3, te hladionicki sa debljinom panela u rasponu od 4-22 cm i gustocom 40 kg po m3 i atestom na prehranu.

Montazom rashladnih komora jamcimo pouzdanost i trajnost sustava te dugogodisnju funkcionalnost i sve to u dogovoru sa kupcima.

GALERIJA

Kontaktirajte nas za kompletnu ponudu proizvoda i usluga

+385 91 789 01 76